1. Quadrant A15
  2. Kantoorruimte

Kantoorruimte

Quadrant A15 is een verzamelgebouw in Huissen (gemeente Lingewaard). De bedrijfsunits zijn centraal gelegen tussen Arnhem, Nijmegen en Elst. Wij verhuren diverse kantoren variërend van 18m2 tot 100m2. Zoekt u een kantoorunit, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door verschillende oppervlaktes aan units, kunnen wij altijd op de ontwikkeling van uw bedrijf inspelen.

Wij bieden een divers, compleet en flexibel aanbod aan.

Divers
Wij kiezen samen met u het mooiste plekje in het gebouw. Alle ruimtes in het gebouw variëren van glazen puien, dichte wanden of een bedrijfsruimte met overheaddeur.

Compleet
Alle kantoren zijn voorzien van verwarming, vloerbedekking, 230 volt, data aansluiting, airco en systeemplafond met led-verlichting.

Flexibel

Door de verschillende grote van de units is er altijd wel een passende oplossing voor uw huisvesting problematiek te vinden. Bent u al een huurder en voornemens uit te breiden of juist in te krimpen, dan horen wij dat graag zodat wij u kunnen informeren over de toekomstige mogelijkheden. Verschillende mogelijkheden met betrekking tot huurtermijnen dragen eveneens bij aan een gewenste flexibiliteit.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplciht)

Onderwerp

Uw bericht