Ruime bedrijfshal nodig?

Quadrant A15 biedt opslagmogelijkheden voor al je wensen. Onze grote ruimtes van maar liefst 200 m2 zijn te huur voor particulier en zakelijk. Huren was nog nooit zo makkelijk.

Contact opnemen
Bedrijfshal Quadrant A15

Van voorraad tot bedrijfsruimte

Of je nou een ruimte zoekt voor je archief, je winkelvoorraad of een bedrijfshal met eigen opgang. Het kan allemaal bij ons! Wij hebben veilige bedrijfshallen, die aansluiten bij jouw wensen. Veel is mogelijk en we denken graag met je mee.

Bedrijfshallen: ruim en toegankelijk

Heb je een grote ruimte nodig? Dan zijn onze bedrijfshallen perfect voor jouw bedrijf. De bedrijfshallen hebben een oppervlakte van 200 m2. De hal heeft een eigen toegang door middel van een roldeur van 4 meter hoog, met een kleine loopdeur. Je ontvangt 2 toegangspassen voor de elektronische toegang en uiteraard zijn deze ruimtes ook goed beveiligd. De ruimtes beschikken over verlichting en 230 volt aansluitingen.

Quadrant A15 staat voor veiligheid

De opslagruimtes hebben allemaal een eigen toegangsdeur. Het pand is goed beveiligd met een alarmsysteem volgens de laatste normen. Daarnaast maken we gebruik van een zeer geavanceerd camerasysteem.

De bedrijfshallen zijn toegankelijk van 6.00 uur tot 23.00 uur. 

Opslag-BartBoxx

Kleinere opslagruimte?

Ben je geïnteresseerd in het huren van een kleinere opslagruimte? We verwijzen je graag naar de website bartboxx.nl. Daar vind je meer informatie en regel je de opslagruimte makkelijk online. Bartboxx is gevestigd op dezelfde locatie als Quadrant A15.

Bartboxx.nl